15. julij 00:00 - 00:00

2. Festival rešitev

15. julij 2021

00:00 - 00:00

Digitalno središče Slovenije

Šmartinska 152, Hala 1

O dogodku in prijave

Prijavi se na dogodek

2. Festival rešitev je posvečen mobilnosti v pametnih mestih in skupnostih. Rdeči niti sledijo tudi podjetja, ki se predstavljajo v okviru festivala:

- GO OPTI,

- Iskra,

- Slovesall,

- GoGiro,

- Sledenje & Monolit,

- AV LIVING LAB IN NERVTECH,

- E'DYN BY Podkrižnik,

- C-ASTRAL,

- TUSHEK SUPERCARS.

Poleg podjetij, ki sodelujejo na Festivalu rešitev, lahko obiščete tudi razstavni prostor premium sponzorja meseca julija – Lotrič Meroslovje.

Ob predsedovanju Slovenije Svetu Evropske unije se bodo podjetja, ki gostujejo v razstavnem prostoru, na tedenski ravni predstavila na dogodku Festival rešitev v Digitalnem središču Slovenije – Tehnologija za ljudi.

V okviru Festivala rešitev ponujamo podjetjem enkratno priložnost, da predstavijo napredne digitalne rešitve in osvojijo eno od 12 prostih mest, ki jim bodo omogočila sodelovanje na mednarodnem sejmu Dubaj EXPO 2021.

Predstavitev podjetij v okviru Festivala rešitev poteka po principu reportaže. Vsako podjetje ima v tednu zakupa predstavitvenega prostora v Digitalnem središču Slovenije priložnost, da v 5 – 10 minutni predstavitvi na inovativen način izpostavi svojo unikatno digitalno oz. zeleno rešitev.

Komisija bo sestavljena iz predstavnikov Gospodarske zbornice Slovenije, SPIRIT Slovenija, javne agencije, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo in družbe BTC, ki bo izbrala 12 najbolj inovativnih rešitev. Pri tem bo upoštevala več kriterijev: zelena energija, pametne rešitve, digitalne rešitve, kreativnost predstavitve.

Vsak Festival rešitev (dogodek bo potekal vsak teden) bo sestavljen iz naslednjih sklopov:

1. sprejem,

2. predstavitev,

3. druženje ob pogostitvi.

Banner poletno srecanje partnerstva Edison Prejšnji prispevek

Poletno srečanje partnerstva EDISON

Energy concept outlet fresh spring green grass Naslednji prispevek

Podnebno energetski sveženj "Pripravljeni na 55"