10. november 13:00 - 14:00

12. FESTIVAL REŠITEV

10. november 2021

13:00 - 14:00

DIH SLOVENIJA

DVORANA 1, Ulica Gledališča BTC 6 – Sever, 1000 Ljubljana

O dogodku in prijave

Prijavi se na dogodek

2. Festival rešitev povezuje podjetja, ki delujejo na področju digitalizacije družbe in gospodarstva. Predstavljajo rešitve, ki podjetjem lajšajo poslovanje z njeno pomočjo. V okviru festivala se predstavljajo:

  • Foreach Labs d.o.o.,
  • Podjetniški projektni center Anaplus d.o.o.,
  • PLANDELA d.o.o.,

Ob predsedovanju Slovenije Svetu Evropske unije se bodo podjetja, ki gostujejo v razstavnem prostoru, na tedenski ravni predstavila na dogodku Festival rešitev v Digitalnem središču Slovenije – Tehnologija za ljudi.

V okviru Festivala rešitev ponujamo podjetjem enkratno priložnost, da predstavijo napredne digitalne rešitve in osvojijo eno od 6 prostih mest, ki jim bodo omogočila sodelovanje na mednarodnem sejmu Dubaj EXPO 2021.

Predstavitev podjetij v okviru Festivala rešitev poteka po principu reportaže. Vsako podjetje ima v tednu zakupa predstavitvenega prostora v Digitalnem središču Slovenije priložnost, da v 5 – 8 minutni predstavitvi na inovativen način izpostavi svojo unikatno digitalno oz. zeleno rešitev.

Komisija bo sestavljena iz predstavnikov Gospodarske zbornice Slovenije, SPIRIT Slovenija, javne agencije, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo in družbe BTC, ki bo izbrala 6 najbolj inovativnih rešitev. Pri tem bo upoštevala več kriterijev: zelena energija, pametne rešitve, digitalne rešitve, kreativnost predstavitve.

83 Spletna Stran Izzivi In Okrepitev Povezovanja b 1536x836 Prejšnji prispevek

Izzivi in okrepitev povezovanja SRIP-ov, KOC-ov in odločevalcev na področju razvoja človeških virov

90 Spletna Stran Ucinkovita Priprava Na Javne Razpise b Naslednji prispevek

Učinkovita priprava in izvedba (digitalnih) projektov za prijavo na javne razpise