Novice

Konferenca: The Future of Manufacturing

Od 29. april, 2019 maj 1st, 2019 Ni komentarjev

Pomurski tehnološki park organizira 28. maja 2019 v Hotelu Habakuk v Mariboru kot vodilni partner v Interreg projektu Smart Factory HUB skupaj s projektnimi partnerji iz 10-ih držav mednarodno konferenco z naslovom “The Future of Manufacturing; Importance of Digital Innovation Hubs for Digital Transformation in Manufacturing Industry”.

V dobi 4. industrijske revolucije in digitalizacije se odpirajo nove perspektive in pojavljajo številni novi izzivi za majhna in srednje velika podjetja – bodisi za ponudnike rešitev ali proizvodna podjetja, ki se morajo spoprijeti z novimi tehnologijami, načeli in pristopi. Kako se spopadati z izzivi digitalne transformacije in kako biti pripravljen na nove priložnosti?

Glavni namen konference je osvetliti nove izzive in priložnosti za mala in srednja velika proizvodno usmerjena podjetja v luči 4. industrijske revolucije in digitalizacije. Na eni strani bomo izpostavili pomen digitalnih inovacijskih stičišč (DIH) v digitalni transformaciji. Obenem pa želimo pospešiti dialog z različnimi akterji, ki bodo tudi predstavili prihajajoče priložnosti oz. možnosti financiranja na tem področju. Ustvarjamo živo platformo za razprave med oblikovalci politik, raziskovalno-razvojnimi institucijami, ponudniki pametnih rešitev, proizvodno-usmerjenimi malimi in srednje velikimi podjetji, digitalnimi inovacijskimi vozlišči in podpornimi organizacijami.

Konferenca bo potekala v angleškem jeziku. Več informacij o tem dogodku najdete TUKAJ.

Prijava je možna do 17. maja, in sicer na tej POVEZAVI.

Tega dogodka ne smete zamuditi! Se vidimo v Mariboru!