Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

Predstavitev razpisa OISAIR Proof of concept

17. junija 2019 ob 10:00

Vabimo na informativne predstavitve razpisa OISAIR Proof of Concept, ki ponuja finančno podporo desetim najboljšim skupnim inovacijskim projektom raziskovalnih centrov in podjetij v obliki inovacijskih vavčerjev v vrednosti 18.500 EUR na vavčer.

Razpis bomo zainteresiranim raziskovalcem predstavili na treh informativnih dogodkih:

  • v ponedeljek, 17. junija, ob 10. uri v Tehnološkem parku Ljubljana (Konferenčna dvorana v stavbi B), Tehnološki park 19, Ljubljana (PRIJAVA: https://bit.ly/2K59ERF)
  • v četrtek, 20. junija, ob 10. uri v Rektoratu Univerze v Mariboru (Univerzitetna galerija), Slomškov trg 15, Maribor (PRIJAVA: https://bit.ly/2Wpftje)
  • v petek, 21. junija, ob 10. uri v Rektoratu Univerze na Primorskem (sejna soba Armerija), Titov trg 4, Koper (PRIJAVA: https://bit.ly/2WghysG)

Cilj razpisa, objavljenega v okviru projekta OIS-AIR, Vzpostavitev sistema odprte inovacije na področju jadransko-jonske regije, sofinanciranega iz programa Interreg Adrion, je razvoj tehnologij na nižjih ravneh tehnološke razvitosti (od TRL 3 do TRL 6) in patentov v tržne aplikacije in produkte s sodelovanjem raziskovalnih centrov in podjetij.

Podprti bodo skupni inovacijski projekti raziskovalnih centrov in malih in srednjih podjetij  z naslednjih tematskih področij: transport in mobilnost, energetika in okolje, agro-biogospodarstvo.

Razpis je objavljen na spletni strani www.oisair.net.

Podrobnosti

Datum:
17. junija 2019
Čas:
10:00
Dogodek Category: