Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

Mednarodna konferenca: Umetna inteligenca ter prihodnost poklicev in managementa

24. septembra 2019 ob 9:00 - 14:00

Vabimo vas, da se nam pridružite na mednarodni konferenci “Umetna inteligenca ter prihodnost poklicev in managementa“, ki bo potekala 24. septembra 2019 od 09:00 do 14:00, v palači Eschenbach na Dunaju.

Osrednji govornik,dr. Daniel Susskindz univerze v Oxfordu, se bo v svojem predavanju osredotočil na to, kako umetna inteligenca že vpliva na našo sedanjost in kaj lahko pričakujemo v prihodnosti.

Predavanju bo sledila okrogla miza z uglednimi poslovneži in akademiki, ki bodo razpravljali o vplivu umetne inteligence na našo poslovno realnost. Z nami bodo: dr. Ara Abrahamyan,vodja IT arhitekture pri skupini Erste Bank iz Avstrije, prof. Wolfgang Güttel,vodja Inštituta za voditeljstvo in upravljanje s spremembami na Univerzi Johannesa Keplerja iz Linza, Avstrija, dr. Anna-Maria Karl,vodja globalnega odkrivanja talentov pri Daimlerju iz Nemčije, dr. Klaus Niedl,vodja upravljanja s človeškimi viri pri skupini Novomatic AG iz Avstrije in Nebojša Bjelotomić, direktor skupine Saga New Frontier iz Srbije.

Konferenco bo otvoril dr. Erhard Busek, predsednik Inštituta za podonavsko regijo in srednjo Evropo ter predsednik nadzornega sveta IEDC-Poslovne šole Bled.

Predstavitev konference si lahko ogledate na videu. Za informacije o registraciji in programu pa Vam je na voljo ga. Mia Gostinčar na +386 4 57 92 553 ali mia.gostincar@iedc.si. 

Podrobnosti

Datum:
24. septembra 2019
Čas:
9:00 - 14:00
Dogodek Category:
Spletna stran:
https://www.iedc.si/events/iedc-event/artificial-intelligence-and-the-future-of-the-professions-and-management