Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

Kako z digitalizacijo izdelkov doseči večjo prodajo preko digitalnih kanalov?

14. maja ob 14:00 - 14:45

Če želi podjetje doseči večjo prodajo preko digitalnih kanalov, mora posebno pozornost nameniti digitalizaciji izdelkov.

Izkoristite priložnost in se udeležite webinarja, na katerem boste spoznali način digitalizacije izdelkov in kako se jih uvršča v digitalno polico distributerja/trgovca.

Prav tako bo webinar odgovoril na vprašanja, kot so:

  • kakšni so pogoji za uspešno digitalizacijo izdelkov,
  • kakšni so izzivi proizvajalcev pri doseganju tega cilja,
  • pomoč ETIM standarda pri sami digitalizaciji.

Webinar bo v četrtek, 14. maja 2020 od 14.00 do 14.45 ure.

Prijava

Prikazan bo ETIM (European Technical Information Model) standard, ki proizvajalcem poenostavlja doseganje ustrezne skladnosti z zahtevami kupcev glede uvrščanja izdelkov v B2B in B2C prodajne kanale ter olajša proces digitalizacije in omogoča avtomatizirano uvrščanje digitaliziranih izdelkov v ponudbo večine EU tehničnih trgovcev.

Izjemno pomembno vlogo pri ozaveščanju podjetij o pomenu digitalizacije izdelkov in digitalni preobrazbi ima Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije (DIH). Na webinarju bomo predstavili možnosti in spodbude v številkah, ki jih DIH podjetjem nudi na področju digitalizacije.

Webinar je namenjen slovenskim podjetjem, ki bi rada dosegla večjo prodajo preko digitalnih kanalov, se tesneje povezala s svojimi partnerji in kupci ter s pomočjo digitalizacije izdelkov dosegla svoje cilje.

Več informacij in prijava

Predavatelji:

Igor Gramc, ETIM, bo predstavil digitalizacijo izdelkov, kako se uvršča v digitalno polico distributerja/trgovca. Spregovoril bo o tem, kakšni so pogoji za uspešno digitalizacijo izdelkov in kakšni so izzivi proizvajalcev ob doseganju tega cilja. Prikazal bo ETIM standard, ki proizvajalcem poenostavlja skladnosti z zahtevami kupcev za uvrščanje izdelkov v njihove B2B in B2C prodajne kanale, poenostavlja proces digitalizacije in sploh omogoča avtomatizirano uvrščanje digitaliziranih izdelkov v večino EU tehničnih trgovcev.

Katja Mohar Bastar, DIH, bo predstavila, kako si lahko podjetja pomagajo pri tovrstnih ambicijah z DIH Slovenija, ki predstavlja enotno točko za digitalizacijo malih in srednjih podjetij v Sloveniji. V sodelovanju z MGRT in SPS ponuja vavčerje za hitrejšo digitalizacijo gospodarstva ter katalog strokovnjakov in usposabljanj.

Mitja Virant, ETIM, bo kot strokovni sodelavec ETIM Slovenija predstavil dostop članom do znanj s področja digitalizacije, dostop do novih prodajnih kanalov in kako vplivati na digitalizacijo tehničnih izdelkov njihovega segmenta dejavnosti.

Prizorišče

Gospodarska zbornica Slovenije
Dimičeva 13
Ljubljana, 1000 Slovenija
+ Google Map