Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

The Future of Manufactoring: Kako se spopadati z izzivi digitalne transformacije in kako biti pripravljen na nove priložnosti?

28. maja 2019 ob 9:30 - 17:00

Mednarodni konzorcij partnerjev v okviru projekta Smart Factory HUB vas vljudno vabi na konferenco

V dobi 4. industrijske revolucije in digitalizacije se odpirajo nove perspektive in pojavljajo številni novi izzivi za majhna in srednje velika podjetja – bodisi za ponudnike rešitev ali proizvodna podjetja, ki se morajo spoprijeti z novimi tehnologijami, načeli in pristopi. Kako se spopadati z izzivi digitalne transformacije in kako biti pripravljen na nove priložnosti?

Glavni namen konference je osvetliti pomen DIH-ov (Digitalna inovacijska stičišča) v digitalni transformaciji. Obenem pa želimo pospešiti dialog z različnimi akterji, ki bodo tudi predstavili prihajajoče priložnosti oz. možnosti financiranja na tem področju. Ustvarjamo živo platformo za razprave med oblikovalci politik, raziskovalno-razvojnimi institucijami, ponudniki pametnih rešitev, proizvodno-usmerjenimi malimi in srednje velikimi podjetji, digitalnimi inovacijskimi vozlišči in podpornimi organizacijami.

Več o konferenci in prijave

Jezik: Angleščina

Udeležba: Brezplačna, vendar se je potrebno predhodno prijaviti zaradi omejenega števila prostih mest.

Prijava je možna najkasneje do 17. maja 2019.

Zaradi mednarodne udeležbe so prijavni obrazec ter vse podrobne informacije o dogodku in prizorišču objavljene v angleškem jeziku.

Podrobnosti

Datum:
28. maja 2019
Čas:
9:30 - 17:00
Dogodek Category:
Spletna stran:
http://www.interreg-danube.eu/approved-projects/smart-factory-hub/section/smart-factory-hub-final-conference

Prizorišče

Hotel Habakuk
Maribor, Slovenija