Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

1. Konferenca Napredni poslovni pristopi

20. maja - 22. maja

ZAKAJ TA KONFERENCA?

Konferenca Napredni poslovni pristopi vsako leto prinaša v slovenski prostor novosti za uspešnejše poslovanje podjetij. Namenjena je vsem vodjem in tistim posameznikom, ki iščejo napredne poslovne pristope, s katerimi bodo izboljšali delo svojih timov, oddelkov in s tem poslovanje svoje organizacije.

Samo 10% digitalnih strategij se uspešno uvede v poslovanje. Zgodovina se ponavlja, namreč Kaplan &  Norton sta v okviru svojega znamenitega Sistema uravnoteženih kazalnikov (BSC – Balanced Scorecard) naredila tudi raziskavo o uspešnosti izvedbe strategij in ugotovila, da samo 10% organizacij uspe strategijo na papirju tudi zares prenesti v vsakodnevno poslovno prakso. Novejša raziskava Management revije Forbes je sicer pokazala nekoliko višji odstotek uspešnosti, a še vedno ima 3/4 podjetij velike težave pri uresničevanju svoje poslovne strategije.

KAJ UDELEŽENCI PRIDOBIJO?

Letošnja konferenca Napredni poslovni pristopi je namenjena predstavitvi in spoznavanju že znanih, a ne dovolj uporabljenih strateških poslovnih okvirov, modelov in tehnik, kot npr. Canvas in ADKAR okvir izvajanja sprememb. Poleg tega pa prinaša tudi nekaj svetovnih novosti, kot npr. Mobius Outcome Delivery (a one-stop-shop for design thinking, lean startup, jobs-to-be-done, and agile delivery), Service Strategy, New Digital Project Framework.

Ti poslovni pristopi, orodja in tehnike pa niso pomembne samo za izvedbo strategij, temveč predstavljajo priložnost tudi za izboljšanje uspešnosti in učinkovitosti notranjega poslovanja in poslovanja s kupci.

Prijavite se lahko tukaj.

 

Podrobnosti

Začetek:
20. maja
Konec:
22. maja
Dogodek Category:
Spletna stran:
https://poslovni-pristopi.si/sl/

Prizorišče

Radisson Blu Plaza Hotel
Bratislavska cesta 8
Ljubljana, 1000
+ Google Map